Over Ons

Augustus 2005

De tien dagen durende vakantie, die ons door een groot deel van het Lake District in Engeland had gevoerd, liep ten einde. Onze laatste dag brachten we door in Ambleside, Engeland, op een comfortabele leren bank in een gezellige koffie-wijn bar “Lake Road” genaamd. De afgelopen anderhalve week hadden we genoeg gewandeld. Aangezien het regende, was het extra aantrekkelijk om de laatste uren te relaxen en lekker onderuit te zakken met een heerlijke warme kop koffie.

Terwijl Cindy haar boek aan het lezen was, koos ik ervoor me te richten op de muziek die door de luidsprekers ten gehore werd gebracht. De barkeeper draaide precies mijn smaak qua muziek en, laten we eerlijk wezen, hoe vaak komt dat nu voor?

Deze mentaal verfrissende cocktail van een comfortabele bank, een goed boek, heerlijke koffie, en geweldige muziek bracht ons aan het dagdromen. We hadden op dat moment geen idee dat die middag ons uiteindelijk zou brengen tot een keerpunt in ons leven.

Maart 2008

Na een lange en hobbelige periode van ongeveer 2,5 jaar kwam onze eindbestemming in zicht….. 

Januari 2012

Zoals een ondernemer betaamt blijven ook wij in beweging. Om onze klanten te blijven verrassen zijn we in 2012 gestart met een aantal bordspellen op voorraad te nemen gebaseerd op bekende boeken waaronder Game Of Thrones en Disc World. De reacties die we hier op kregen waren zo positief dat we hier wel op moesten reageren. Inmiddels staan we in Breda en omstreken nu ook bekend als bordspellenwinkel en hebben we een uitgebreide collectie staan van zowel Engelstalige-/ als Nederlandstalige bordspellen.

We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan onze zaak als dat wij er tot nu toe aan hebben beleefd, en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons tweede thuis.

Ronald en Cindy

 

 

WhatsApp chat