Boeken

Alweer 12 jaar dé boekhandel in Breda met een verrassend en up-to-date aanbod Engelstalige boeken en sinds een paar jaar ook een leuke selectie aan Nederlandstalige kookboeken waardoor we nu ook de mogelijkheid bieden tot bestellen van Nederlandstalige leesboeken.

Key Releases

(plaatjes + info over nieuwe boeken)

Wil je per mail vrijblijvend op de hoogte gesteld worden van de release van een specifieke titel of deze vooruit willen bestellen, neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon, 076-5141953, WhatsApp, of Facebook.

Wij houden persoonlijk onze voorraad up-to-date en zodoende hebben nieuwe titels veelal op de dag van release op voorraad.

Boeken bestellen

Laat ons weten welke titel je zoekt per E-mail, telefoon, 076-5141953, WhatsApp, of Facebook. en wij geven u de prijs en beschikbaarheid door van het boek. Bestel je de titel dan houden we deze 3 maanden voor je apart, daarna sturen we het boek terug naar de leverancier.

NB!! Voel je vrij om prijs op te vragen, wij bellen je niet achterna, je bent ons niets verplicht. We zoeken het graag voor je uit en als je besluit het boek niet te bestellen ben je volgende keer nog net zo welkom!! Wij doen ons werk graag, en ja, ook als dat geen geld oplevert:-)
Er zijn veel boeken leverbaar vanuit een opslag in Tennessee maar er zijn ook titels die zijn uitverkocht en niet meer nieuw te verkrijgen zijn, ook als wij je niet kunnen helpen laten we je weten wat de status is van de titel die je zoekt.

Wij importeren dagelijks rechtstreeks vanuit groothandels uit Engeland (2 werkdagen*), Amerika (5-7 werkdagen) en een depot uit Nederland ( 24 uur)

U ontvangt een email of app wanneer u het boek kunt afhalen in de winkel. Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een boek aangezien deze meekomen met de dagelijkse leveringen.

Lonely Planet country guides zijn het hele jaar door te bestellen met 20% korting, besteld voor 15:00 de volgende dag in de winkel af te halen.

Nederlandstalige boeken

U kunt bij ons ook terecht voor uw Nederlandstalige boekbestellingen, deze worden wekelijks geleverd. De prijs voor Nederlandse boeken is per wet geregeld en voor iedere boekhandel hetzelfde. Heb je meerdere boeken nodig dan bieden we volgens Wet op de vaste boekenprijs de volgende kortingen:

Bij gelijktijdige verkoop aan eenzelfde eindafnemer:

– 5 procent bij verkoop van ten minste 10 exemplaren van een boek;
– 10 procent bij verkoop van ten minste 30 exemplaren.

Verkoop ten behoeve van bibliotheken van onderwijsinstellingen:
– 5 procent bij gelijktijdige verkoop van minder dan 15 exemplaren van een boek
– 10 procent bij gelijktijdige verkoop van ten minste 15 exemplaren van een boek

 

 

WhatsApp chat