Boekenclub starten / leesmaatje

Ben je op zoek naar een leesmaatje, wil je zelf een boekenclub starten, geef het aan ons door en wij organiseren dat jullie met elkaar kunnen afspreken in de winkel en wie weet een start maken met een jarenlange nieuwe hobby! Zodra we 4 ‘zoekenden’ hebben die bij elkaar lijken te passen qua interesses op boekgebied brengen we jullie in contact.

Als je een korte omschrijving doorgeeft dan zetten we deze of de site, leeftijd is in principe niet belangrijk al is het voor een boekenclub wel erg leuk als er veel verschil in zit, wederom omdat boeken anders gelezen worden met de jaren en hoe groter het verschil des te leuker de boekbespreking! Het is wel handig als je aangeeft of het je vooral om het sociale aspect gaat ofdat je graag literatuur leest en juist geniet van een serieuze boekbespreking.

Hieronder vind je een lijst met mensen die graag andere leesliefhebbers leren kennen

-Boekenliefhebber, 29 jaar, sinds 2 jaar woonachtig in Breda, zoekt lees buddy om lees ervaringen mee te delen en aanraders mee uit te wisselen. Zelf lees ik in Engels en Nederlands.
Favoriete boeken: “Kafka op het strand” (H. Murakami) “Honderd Jaar Eenzaamheid” (G Marquez)
Laatst gelezen: “ Wild” (C Strayed) “Het Verhaal van de Dienstmaagd” M. Atwood).

-Ik ben een groot boekenliefhebber en volg oa veel bookstagram accounts op instagram, 42 jaar en woon in Breda
Ik heb al een paar keer op jullie site gekeken omdat het mij leuk lijkt om een keer in de zoveel tijd met andere boek liefhebbers gezellig samen te komen en het over een bepaald boek te hebben die we dan lezen of gelezen hebben. Niks officieels , gewoon 1 tot 1,5 uur samen komen onder het genot van wat lekkers. Mijn fav genres zijn thrillers en fantasy. ( ben een mega Tim Burton fan) Maar ik sta open voor van alles.

-Boekenliefhebber, 29 jaar op zoek naar een leesmaatje om ervaringen mee te delen en boekentips mee uit te wisselen. Ik lees graag klassiekers (Engels en Nederlands), maar sta ook open voor moderne literatuur.
Favoriete boeken: ‘Het Leven Uit een Dag’ (A.F.Th. van der Heijden), ‘Nooit Meer Slapen’ (Willem Frederik Hermans
Laatst gelezen: ‘The Man Who Was Thursday’ (G.K. Chesterton), ‘The Picture of Dorian Gray’ (Oscar Wilde), ‘Flatland’ (Edwin A. Abbott)