Boekenclubs

Onze boekenclubs zijn voornamelijk gericht op het sociale aspect en het hebben van een leuke en gezellige avond waarbij we het gelezen boek bespreken en vanuit daar vaak in een leuk gesprek terecht komen.

De winkel is 15 minuten voor aanvang open, de dagen en begintijden staan bij de verschillende boekenclubs vermeld, een boekenclub bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.

Deelname: Euro 7,50 per avond, neem je het te bespreken boek voor de volgende boekenclub bij ons af, dan vervallen de deelname kosten. Het is dus geen enkel probleem als je e books leest danwel luisterboeken, dan betaal je gewoon de deelname kosten per avond.

Mocht u geinteresseerd zijn en aan willen sluiten bij een boekenclub dan kunt u zich aanmelden per E-mail of in de winkel.


SF / Fantasy, Maandag, 20:30 – 22:00 (VOL)

Ma.  TBA     “The Poppy War” by R.F. Kuang

All Genres Woensdag, 20:15 – 21:45 (VOL)

Woe. 20 Okt. ” I Am An Island” van Tamsin Calidas
Woe. 01 Dec. ” The 101 Years Of Lenni and Margot” van Marianne Cronin
Woe. ntb. ” Dictionary Of Lost Words”  van Pip Williams
Woe. ntb.

gelezen boekenclub boeken vanaf 2009


Young Adult, Woensdag, 20:30 – 22:00 (VOL)

Wo.


Boekenclub Inspirationeel,
Je bent geinteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en de menselijke psyche en leert graag nieuwe mensen kennen.

Woensdag 6 Oktober , 19:30 – 21:00

Locatie: Latte’s and Literature, Nieuwstraat 18, Breda
We bespreken deze avond het tweede deel van het boek : The Courage To Be Disliked / De Moed Jezelf Te Zijn (NL alleen nog 2ehands) van Kishimi & Koga.

Het boek wat we daarop bespreken is lekker luchtig maar vond ik persoonlijk erg leuk, grappig, interessant, vreemd, alles ineen, namelijk : Anxious People / Angstige mensen van Frederik Backman. Via de links van de titel ga je automatisch naar het juiste boek in onze webshop

Met deze avond gaan we bij droog weer lekker een stukje lopen. Iin plaats van elke keer een boek te lezen kan het zijn dat we maar 4 tot 5 boeken per jaar lezen, dit is afhankelijk van hoe de avonden verlopen en hoeveel gespreksstof er uit een bepaald boek voorkomt. De te lezen boeken kunnen inspirationeel zijn , non-fictie of literatuur die past bij het thema.

Leeftijd vanaf 15 – 105 jaar, hoe groter de diversiteit in leeftijd hoe interessanter de gesprekken vaak zijn, als je met iemand praat in een andere levensfase krijg je vaak verrassende reacties die je bij leeftijdsgenoten vaak mist, terwijl je met sommige onderwerpen juist weer een warm bad van herkenning kunt krijgen bij iemand die door hetzelfde heengaat of heeft meegemaakt.

Kosten euro 10,- per avond, incl. 2 koffie/thee/fris per avond. Excl. boeken. Ben je nieuwsgierig of deze boekenclub iets voor je is, kom gewoon een keer vrijblijvend uitproberen, de eerste avond is gratis m.u.v. een eventueel drankje.

Maximaal 10 personen, je kunt op afstand van elkaar zitten.

WhatsApp chat