Boekenclubs

Onze boekenclubs zijn voornamelijk gericht op het sociale aspect en het hebben van een leuke en gezellige avond waarbij we het gelezen boek bespreken en vanuit daar vaak in een leuk gesprek terecht komen.

Deelname: Euro 7,50 per avond, neem je het te bespreken boek voor de volgende boekenclub bij ons af, dan vervallen de deelname kosten. Het is dus geen enkel probleem als je e books leest danwel luisterboeken, dan betaal je gewoon de deelname kosten per avond.

Mocht u geinteresseerd zijn en aan willen sluiten bij een boekenclub dan kunt u zich aanmelden per E-mail of in de winkel.


SF / Fantasy, Maandag, 20:30 – 22:00Ronald (VOL)

Ma.  TBA     “The Poppy War” by R.F. Kuang

All Genres Woensdag, 20:15 – 21:45 , Cindy (VOL)

Woe.  26 jan. ” I Am An Island” van Tamsin Calidas
Woe.  23 feb ” The 101 Years Of Lenni and Margot” van Marianne Cronin
Woe. 23 maart ” Dictionary Of Lost Words”  van Pip Williams
Woe. 20 april
Woe. 01 juni
Woe. 13 Juli 

gelezen boekenclub boeken vanaf 2009


Young Adult, Woensdag, 20:30 – 22:00, Stephanie  (VOL)

Wo.


Boekenclubs en Wandelingen door Cindy
Kijk voor meer info op mijn site watalshetwellukt.nl , waarmee ik graag mensen wil samenbrengen met de gedeelde interesse en behoefte aan een minder individualistische samenleving.

Inspirationeel  Woensdag, 19:30 – 21:00, door Cindy Boekenclub Inspirationeel: Je bent geinteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en de menselijke psyche, leert graag nieuwe mensen kennen en kan een discussie op zijn tijd waarderen.

Woe. 16 Feb.
Woe. 6 Maart
Woe. 13 April
Woe. 11 Mei
Woe. 08 Juni
Woe. 06 Juli

De boekenclub Sociaal en de wandelingen gaan van start vanaf Februari 2022, kijk voor meer info op mijn site bij activiteiten.

Kosten : euro 10,- per avond, incl. 2 koffie/thee/fris per avond. Excl. boeken, danwel euro 7.50 als je het boek voor de volgende boekenclub koopt. Ben je nieuwsgierig of deze boekenclub iets voor je is, kom gewoon een keer vrijblijvend uitproberen, de eerste avond is gratis m.u.v. een eventueel drankje.

WhatsApp chat