Meer Engelse boeken voor je kind op de basisschool!

Werk samen met school en andere ouders en maak lezen in het Engels toegankelijk en leuk voor jullie kinderen!

Kleurrijke prentenboeken, informatieve non-fictie boekjes, readers / level boekjes en aantrekkelijke titels voor de bovenbouw. Spaar samen voor een leesboekenpakket en geef je kind toegang tot een toffe selectie boeken, gewoon via de schoolbibliotheek! (Wel eerst even overleggen met school uiteraard ….)

In het kader van de Kinderboekenweek hebben wij 3 pakketten samengesteld voor de actieprijs van €200,- per pakket. (aanbieding geldt van 01 Oktober 2018 tot 30 November 2018).

Start Reading in English
Startpakket met frisse hedendaagse boeken waarvan bij 7 titels een lesidee wordt meegeleverd. De lesideeën zijn opgesteld door Mirjam Wolff (onderwijsadviseur bij Edux, gediplomeerd docent basisonderwijs, Engels en Drama met bovendien 15 jaar leservaring voor de klas).

Bekijk de 32 titels in dit pakket : Pakbon Start Reading In English

Classics
Startpakket met klassiekers welke al jaren veel gebruikt worden in het onderwijs en waar veel lesideeën voor te vinden zijn online.

Bekijk de 17 titels in dit pakket :Pakbon Classics

Keep Reading
Uitbreiding op het startpakket “Start Reading in English” met nog meer leuke titels voor zowel de onderbouw als titels voor de bovenbouw waar ze geen genoeg van kunnen krijgen!

Bekijk de 31 titels in dit pakket :Pakbon Keep Reading

De boeken worden zonder extra verzendkosten opgestuurd naar de school waar het geld voor is ingezameld.

Er kan op 2 manieren gespaard worden voor het boekenpakket *

Wanneer u kiest voor de eerste optie dan spaart u zelf samen met andere ouders het geld bij elkaar en neemt contact met ons op omtrent de verzending en het gekozen pakket**.

Wanneer u kiest voor de tweede optie dan wordt iedere individuele donatie direct overgemaakt naar de bankrekening van Latte’s and Literature en houden wij bij hoeveel geld werd overgemaakt o.v.v. de naam van jullie school. Deze donaties vermelden wij anoniem op onze site zodat u kunt zien hoeveel in totaal werd gespaard en of het streefbedrag reeds binnen bereik is of gehaald werd.

Wanneer u voor deze tweede optie kiest hebben wij vooraf 1 contactpersoon nodig die de naam en de adresgegevens van de school doorgeeft. Ouders van deze school die een bedrag overmaken doen dit onder vermelding van de naam van de school en een door ieder te kiezen referentie waardoor de betaling makkelijk kan worden terug gevonden. De contactpersoon ontvangt een overzicht van wat er bij elkaar is gespaard.

Voorbeeld van een lijst:
Basisschool Jong Beginnen, Utrecht:
KP36 €1,50
Maan3 € 5,00
Vicky8 € 0,50
Truus999 € 2,50

Totaal gespaard € 9,50

* Actie loopt tot 30 November 2018 en geldt niet in combinatie met andere acties of onze spaarkaart.
**Zijn bepaalde titels al aanwezig op school dan kan het pakket in overleg worden aangepast.

Heb je liever een pakket op maat, wij helpen je graag! Titels geschikt vooor klassikaal gebruik, aanvulling van de schoolbibliotheek, titels voor “reluctant readers” of met een bepaald thema, prentenboeken voor de allerkleinsten of juist een plusklas …..

Onze ervaring met boeken en met scholen is groot en ons enthousiasme over lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en wij stellen een mooie lijst voor u samen!