Meer Engelse boeken op de basisschool!

Kleurrijke prentenboeken, informatieve non-fictie boekjes, readers / level boekjes en aantrekkelijke titels gericht op jongeren voor de bovenbouw.

Start Reading in English
Startpakket met frisse hedendaagse boeken waarvan bij 7 titels een lesidee wordt meegeleverd. De lesideeën zijn opgesteld door Mirjam Wolff (onderwijsadviseur bij Edux, gediplomeerd docent basisonderwijs, Engels en Drama met bovendien 15 jaar leservaring voor de klas).
-Bekijk de 30 titels in dit pakket : Pakbon Start Reading In English

Classics
Startpakket met klassiekers welke al jaren veel gebruikt worden in het onderwijs en waar veel lesideeën voor te vinden zijn online.
-Bekijk de 16 titels in dit pakket :Pakbon Classics

Keep Reading
Uitbreiding op het startpakket “Start Reading in English” met nog meer leuke titels voor zowel de onderbouw als titels voor de bovenbouw waar ze geen genoeg van kunnen krijgen!
-Bekijk de 29 titels in dit pakket :Pakbon Keep Reading

Popular Mix: ALl levels
Een goede mix van titels uit Start Reading en Keep Reading
-Bekijk de 20 titels in dit pakket Pakbon All Levels

Heb je liever een pakket op maat, wij helpen je graag! Titels geschikt vooor klassikaal gebruik, aanvulling van de schoolbibliotheek, titels voor “reluctant readers” of met een bepaald thema, prentenboeken voor de allerkleinsten of juist een plusklas …..

Onze ervaring met boeken en met scholen is groot en ons enthousiasme over lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en wij stellen een mooie lijst voor u samen!