Scholen & leraren

Primair en voortgezet onderwijs

Graag zoeken wij met jullie naar boeken op maat, titels geschikt vooor klassikaal gebruik, aanvulling van de schoolbibliotheek, titels voor “reluctant readers” of met een bepaald thema, prentenboeken voor de allerkleinsten of juist een plusklas …..

Onze ervaring met boeken en met scholen is groot en ons enthousiasme over lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en wij stellen een mooie lijst voor u samen!

Engels op de basisschool

In samenwerking met Mirjam Wolff (Edux Onderwijspartners), hebben we 7 titels uitgekozen waar jullie leerlingen vast veel plezier aan gaan beleven. Om de leerlingen enthousiast te maken over het lezen van Engelse boeken, hebben we wat tips voor jullie op een rijtje gezet.

Sommige tips betreffen lezen of Engels in het algemeen, les ideeën om de boeken te gebruiken als uitgangspunt voor een (andere) les, een motivatie voor een project(je), om een snelle leerling uit te dagen, om een ander vak aan het lezen te koppelen… Kortom, we hopen dat je door onze ideeën geïnspireerd zal raken om van het lezen een favoriete activiteit te maken. Prachtige boeken, prachtige verhalen die als springplank voor een ander vak of een ander doel kunnen dienen.

Het boekenpakket is in de winkel in te kijken of bekijk de informatie hier
wilt u prijs en informatie ontvangen, stuur dan een mail naar info@lattesandliterature.com

Korting scholen en leraren

Scholen en leraren Engels (in opleiding) ontvangen standaard 10% kassakorting op Engelstalige leesboeken op vertoon van lerarenpas / Fontys studentenpas / HAN studentenpas, etc.

Bij afname vanaf 10 titels maken we graag een mooie aanbieding.

Wilt u meer informatie omtrent prijs en beschikbaarheid van een titel dan kunt u dat via E-mail, WhatsApp, of Facebook navragen.

Afspraak / Offerte
Wilt u graag de mogelijkheden bekijken in de winkel of vrijblijvend een offerte ontvangen, stuur ons dan een E-mail en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.