Scholen

Start Reading In English

Zijn jullie op zoek naar een begin met het aanbieden van Engelse boeken op de basisschool, wij hebben de eerste drempel voor u weggenomen door een drietal basispakketten op te stellen voor en leuke prijs met een mix van kleurrijke prentenboeken, informatieve non-fictie boekjes, readers / level boekjes en aantrekkelijke titels gericht op jongeren voor de bovenbouw.

Boeken als uitgangspunt voor Engels op de basisschool

In samenwerking met Mirjam Wolff (Edux Onderwijspartners), hebben we titels uitgekozen waar jullie leerlingen vast veel plezier aan gaan beleven. Om de leerlingen enthousiast te maken over het lezen van Engelse boeken, hebben we wat tips voor jullie op een rijtje gezet.

Boekenpakketten

Het boekenpakket is in de winkel in te kijken of bekijk de informatie hier:

  • Startpakket met frisse hedendaagse boeken waarvan bij 7 titels een les idee wordt meegeleverd.
  • Bekijk de 32 titels in dit pakket : Pakbon Start Reading In English

 

  • Startpakket met klassiekers welke al jaren veel gebruikt worden in het onderwijs en waar veel lesideeën voor te vinden zijn online.
  • Bekijk de 17 titels in dit pakket :Pakbon Classics

 

  • Uitbreiding op het startpakket “Start Reading in English” met nog meer leuke titels voor zowel de onderbouw als titels voor de bovenbouw waar ze geen genoeg van kunnen krijgen!
  • Bekijk de 31 titels in dit pakket :Pakbon Keep Reading

Heb je liever een pakket op maat, wij helpen je graag! Titels geschikt voor klassikaal gebruik, aanvulling van de schoolbibliotheek, titels voor “reluctant readers” of met een bepaald thema, prentenboeken voor de allerkleinsten of juist een plusklas …..

Onze ervaring met boeken en met scholen is groot en ons enthousiasme over lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en wij stellen een mooie lijst voor u samen! U kunt in de winkel de mogelijkheden bekijken of vrijblijvend een offerte ontvangen, stuur ons dan een E-mail en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u prijs en/of informatie ontvangen, stuur dan een mail naar info@lattesandliterature.com

Korting scholen en leraren

Scholen en leraren Engels (in opleiding) ontvangen standaard 10% kassakorting op Engelstalige leesboeken op vertoon van lerarenpas / Fontys studentenpas / HAN studentenpas, etc.

Bij afname vanaf 10 titels maken we graag een mooie aanbieding.

WhatsApp chat