Onderwijs

Studieboeken op school

Naast leesboeken leveren wij ook studieboeken aan scholen en studenten waaronder de lesboeken voor b.v. Cambridge Engels examen van Cambridge University Press, Oxford University Press, Macmillan Education en Collins Education. Geef de titel of ISBN code van het boek dat je nodig hebt en we geven je vrijblijvend de prijs en levertijd door.


Leesboeken voor primair en voortgezet onderwijs

Prentenboeken voor de allerkleinsten, leesboeken voor een plusklas, titels passend bij IPC themas , young adult boeken, graphic novels om de minder enthousiaste lezer toch aan het lezen te krijgen …..

Onze ervaring met boeken en met scholen is groot en ons enthousiasme over lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en waar u de boeken voor wilt gebruiken en we stellen op basis van uw en onze kennis een mooie lijst samen!

Voor basisscholen die van start willen gaan met (meer) Engels op school hebben we een aantal leuke boekenpakketten samengesteld om makkelijk van start te gaan voor een leuke prijs en zo uit te proberen wat voor jullie school werkt.

Start Reading Pakket

Startpakket met frisse hedendaagse boeken waarvan bij 7 titels een lesidee wordt meegeleverd. De lesideeën zijn opgesteld door Mirjam Wolff (onderwijsadviseur bij Edux, gediplomeerd docent basisonderwijs, Engels en Drama met bovendien 15 jaar leservaring voor de klas).
-Bekijk de 30 titels in dit pakket : Pakbon Start Reading In English

Classics

Startpakket met klassiekers welke al jaren veel gebruikt worden in het onderwijs en waar veel lesideeën voor te vinden zijn online.
-Bekijk de 16 titels in dit pakket :Pakbon Classics

Keep Reading

Uitbreiding op het startpakket “Start Reading in English” met nog meer leuke titels voor zowel de onderbouw als titels voor de bovenbouw waar ze geen genoeg van kunnen krijgen!
-Bekijk de 29 titels in dit pakket :Pakbon Keep Reading

Popular Mix: All levels

Een goede mix van titels uit Start Reading en Keep Reading
-Bekijk de 20 titels in dit pakket Pakbon All Levels

Heb je liever een pakket op maat, wij helpen je graag! Titels geschikt vooor klassikaal gebruik, aanvulling van de schoolbibliotheek, titels voor “reluctant readers” of met een bepaald thema, prentenboeken voor de allerkleinsten of juist een plusklas …..

Bent u in de gelegenheid om langs te komen dan maken we graag tijd om de verschillende opties te laten zien. Liever per mail? Mail ons uw gegevens en we nemen binnen 24 uur contact met u op.  info@lattesandliterature.com


Korting scholen en leraren

Scholen en leraren Engels (in opleiding) ontvangen standaard 10% kassakorting op Engelstalige leesboeken op vertoon van lerarenpas / Fontys studentenpas / HAN studentenpas, etc.

Bij afname vanaf 10 titels maken we graag een mooie aanbieding.

WhatsApp chat