Boeken en bordspellen bestellen of pre-orderen

Bestel je boek of bordspel via mail, WhatsApp, of Facebook en wij geven u de prijs en beschikbaarheid door van het boek. Bestel je de titel dan houden we deze tot 3 maanden voor je apart in de winkel om af halen of kies voor bezorging per post.

Wil je je boeken en spellen per post ontvangen dan brengen we onderstaande verzendkosten in rekening:
Bij bestellingen tot 16,- :  verzendkosten € 6,95
Bij bestellingen vanaf 16,-: verzendkosten € 2,95

We sturen je een tikkie per app of betaalverzoek per mail en sturen het op zodra de betaling binnen is.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een boek aangezien deze meekomen met de dagelijkse leveringen. Wij houden persoonlijk onze voorraad up-to-date en zodoende hebben nieuwe titels veelal op de dag van release op voorraad.

NB!! Voel je vrij om prijs op te vragen, wij bellen je niet achterna, je bent ons niets verplicht. We zoeken het graag voor je uit en als je besluit het boek niet te bestellen ben je volgende keer nog net zo welkom, wij helpen je graag!

Levertijden

Levertijden bedragen vanuit Engeland (2 werkdagen*), Amerika (5-7 werkdagen) en een depot uit Nederland ( 24 uur)

U ontvangt een email of app wanneer u het boek of bordspel kunt afhalen in de winkel. U kunt de bestelling ook laten bezorgen, wij sturen u dan een tikkie of een mail met het bedrag om over te maken.

Lonely Planet country guides zijn het hele jaar door te bestellen met 20% korting, besteld voor 15:00 de volgende dag in de winkel af te halen.

Key Releases

Wil je per mail vrijblijvend op de hoogte gesteld worden van de release van een specifieke titel of deze vooruit willen bestellen, neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon, 076-5141953, WhatsApp, of Facebook.

Nederlandstalige boeken

U kunt bij ons ook terecht voor uw Nederlandstalige boekbestellingen, deze worden wekelijks geleverd. De prijs voor Nederlandse boeken is per wet geregeld en voor iedere boekhandel hetzelfde. Heb je meerdere boeken nodig dan bieden we de volgende kortingen:

– 5 procent bij verkoop van ten minste 10 exemplaren van een boek;
– 10 procent bij verkoop van ten minste 30 exemplaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat