Verzendkosten Euro 2,50 per bestelling met behoud van recht op stempels vanaf 25,- aan boeken/bordspellen

Je kunt bij ons alle Engelstalige en Nederlandstalige boeken, welke in druk zijn, bestellen. Stuur hiervoor een mail, WhatsApp, Instagram of Facebook bericht voor vrijblijvende prijs en beschikbaarheid. Bestellingen houden we tot 1 maand voor je apart in de winkel om af halen of kies voor bezorging per post.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bestellen van een boek aangezien deze meekomen met de dagelijkse leveringen. Wij houden persoonlijk onze voorraad up-to-date en zodoende hebben nieuwe titels veelal op de dag van release op voorraad.

Levertijden

Levertijden bedragen vanuit Engeland (2 werkdagen*), Amerika (5-7 werkdagen) en vanuit het depot in Nederland ( 24 uur)

U ontvangt een email of app wanneer u het boek of bordspel kunt afhalen in de winkel. U kunt de bestelling ook laten bezorgen, wij sturen u dan een tikkie of een mail met het bedrag om over te maken.

Lonely Planet country guides zijn het hele jaar door te bestellen met 20% korting, bij bestellingen voor 13:00 geldt dat deze de volgende dag in de winkel afgehaald kunnen worden.

Key Releases

Wil je per mail vrijblijvend op de hoogte gesteld worden van de release van een specifieke titel of deze vooruit willen bestellen, neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon, 076-5141953, WhatsApp, of Facebook.

Nederlandstalige boeken

U kunt bij ons ook terecht voor uw Nederlandstalige boekbestellingen, deze worden wekelijks geleverd. De prijs voor Nederlandse boeken is per wet geregeld en voor iedere boekhandel hetzelfde. Heb je meerdere boeken nodig dan bieden we de volgende kortingen:

– 5 procent bij verkoop van ten minste 10 exemplaren van een boek;
– 10 procent bij verkoop van ten minste 30 exemplaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat