Bestellen

Boeken en bordspellen bestellen of pre-orderen

Wij houden persoonlijk onze voorraad up-to-date en zodoende hebben nieuwe titels veelal op de dag van release op voorraad.

Laat ons weten welke titel je zoekt per mail, WhatsApp, of Facebook en wij geven u de prijs en beschikbaarheid door van het boek. Bestel je de titel dan houden we deze 3 maanden voor je apart.

NB!! Voel je vrij om prijs op te vragen, wij bellen je niet achterna, je bent ons niets verplicht. We zoeken het graag voor je uit en als je besluit het boek niet te bestellen ben je volgende keer nog net zo welkom!! Wij doen ons werk graag, en ja, ook als dat geen geld oplevert:-)
Er zijn veel boeken leverbaar vanuit een opslag in Tennessee maar er zijn ook titels die zijn uitverkocht en niet meer nieuw te verkrijgen zijn, ook als wij je niet kunnen helpen laten we je weten wat de status is van de titel die je zoekt.

Levertijden

Wij importeren dagelijks rechtstreeks vanuit groothandels uit Engeland (2 werkdagen*), Amerika (5-7 werkdagen) en een depot uit Nederland ( 24 uur)

U ontvangt een email of app wanneer u het boek of bordspel kunt afhalen in de winkel. U kunt de bestelling ook laten bezorgen, wij sturen u dan een tikkie of een mail met het bedrag om over te maken. Woont u in Breda dan bezorgen we kosteloos op Woensdag -/ en op Vrijdag na sluiting van de winkel.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een boek aangezien deze meekomen met de dagelijkse leveringen.

Lonely Planet country guides zijn het hele jaar door te bestellen met 20% korting, besteld voor 15:00 de volgende dag in de winkel af te halen.

Key Releases

Wil je per mail vrijblijvend op de hoogte gesteld worden van de release van een specifieke titel of deze vooruit willen bestellen, neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon, 076-5141953, WhatsApp, of Facebook.

Nederlandstalige boeken

U kunt bij ons ook terecht voor uw Nederlandstalige boekbestellingen, deze worden wekelijks geleverd. De prijs voor Nederlandse boeken is per wet geregeld en voor iedere boekhandel hetzelfde. Heb je meerdere boeken nodig dan bieden we de volgende kortingen:

– 5 procent bij verkoop van ten minste 10 exemplaren van een boek;
– 10 procent bij verkoop van ten minste 30 exemplaren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat