Welkom bij Latte’s

Welkom bij Latte’s and Literature

Alweer 12 jaar dé boekhandel met een verrassend en zeer up-to-date aanbod Engelstalige boeken.  Inmiddels staan we in Breda en omstreken nu ook bekend als bordspellenwinkel en hebben we een uitgebreide collectie staan van zowel Engelstalige-/ als Nederlandstalige bordspellen. Sinds 2020 hebben we ook een webshop, waar verschillende bordspellen en boeken te vinden zijn!

In onze boekenwinkel vind je alle genres, van klassieke en hedendaagse literatuur, spanning, non-fictie, poezie, science fiction, fantasy, kinderboeken, young adult, cadeauboeken, reisverhalen, lonely planets, graphic novels, tot comics en manga. Naast Engelstalige literatuur hebben we een diverse selectie in Nederlandstalige kookboeken en bieden we de mogelijkheid tot bestellen van Nederlandstalige boeken.

Kom binnen, snuffel rond en geniet in een relaxte sfeer van één van de heerlijke koffie’s, chai, thee, cheesecake of vers bereide sandwiches.

Vind je niet wat je zoekt? Wij weten precies wat waar staat en helpen je graag.  Vertel ons wat je zoekt en laat je verrassen door onze kennis en advies!

Je vind ons midden in het centrum van Breda in de Nieuwstraat, één van de mooiste straten van Breda, tegenover de ingang van Hotel Nassau Breda.

WhatsApp chat