Cart 0

NMLK Breda

Sociaal – Meer offline ontmoeten

Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Ben je er wel een beetje klaar mee om voornamelijk contact te hebben via een schermpje? Met dit initiatief probeer ik, cindy,  mensen samen te brengen die wat vaker ' in het echie' af willen spreken. De doelgroep is net als bij de boekenclubs van w.a.h.w.l, vrouwen tussen ca. 26 en 48 jaar. Dit geef ik op aangezien ik hier het meeste vraag naar krijg. Dit staat niet in steen geschreven dus geef je vooral op als je niet in dit plaatje valt maar het initiatief je wel aanspreekt!

Wat de reden is dat je meer mensen wilt leren kennen maakt eigenlijk niet uit. Bij de een kan het zijn omdat je hier (nog) weinig mensen kent, doordat je vriendengroep verandert, jij verandert bent, je behoefte hebt aan nieuwe of meer vriendinnen, scheiding / einde relatie, je net verhuisd bent naar Breda…… het maakt niet uit. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, kom gewoon een keer kijken of het wat voor je is.

Wat er uit voortkomt kan ik je niet vertellen. Wie weet heb je zo’n klik met een paar anderen en willen jullie liever buiten deze avonden om met elkaar afspreken, wie weet is het toch niet wat je zoekt, de derde optie is dat het je heel goed bevalt en het een avond wordt waar je naar uitkijkt.

Je bent nooit verplicht om te komen, de insteek hoort wel te zijn dat je zoveel mogelijk probeert te komen. Zo weten anderen ook wat/wie ze kunnen verwachten. Ik heb besloten om eerst te starten met 1 groep. Ik kan me voorstellen dat er uiteindelijk twee groepen ontstaan, ingedeeld op leeftijd, maar hier twijfel ik over.  Persoonlijk ben ik van mening dat een groot verschil in leeftijd niet hoeft te betekenen dat er geen goede vriendschap kan ontstaan.

De eerste avond beginnen we lekker knullig in een kringetje zodat iedereen zich voor kan stellen, ik heb altijd meerdere vragen paraat die voor een leuk gesprek kunnen zorgen. Je kunt zelf ook iets inbrengen, stel dat je zin hebt om naar een bepaalde film te gaan, samen naar de yoga, uit eten, whatever, laat het me vooraf weten en ik gooi het in de groep zodat degene(n) die willen, aan kunnen sluiten. De eerste avond kijken we ook wat jullie hopen van deze avonden. Een avond lekker kletsen, boek bespreken met een groepje, spelletje spelen. Het kan allemaal.

Datums: 1ste 2 Dinsdagen: 13 december, 20 december.
Datums 2023: Dinsdag 10 Januari , vanaf dan om de week, met uitzondering van vakanties.

Voor meer info en om je op te geven kun je via de volgende link naar : watalshetwellukt.nl

Praktische info:
Locatie : Latte’s and Literature
Tijd: 19:30 – 21:00
Kosten: € 7.50,- (excl. eventueel drankje op de avond)
NB: Geef je je gelijk op voor de eerste drie avonden dan betaal je vooraf 20,- . Betaallink ontvang je in de eerste week van December als ik zeker weet dat er genoeg aanmeldingen zijn.

Minimaal aantal om te starten: 7 personen. Zijn er te weinig aanmeldingen om 13 december te starten, dan schuift het op naar 24 januari als startdatum.

Maximaal 12 plaatsen beschikbaar