Cart 0

Over Ons

De tien dagen durende vakantie in augustus 2005, die ons door een groot deel van het Lake District in Engeland had gevoerd, liep ten einde.
Onze laatste dag brachten we door in Ambleside, Engeland, op een comfortabele leren bank in een gezellige koffie-wijn bar “Lake Road” genaamd, want de afgelopen anderhalve week hadden we genoeg gewandeld. Aangezien het regende, was het extra aantrekkelijk om de laatste uren te relaxen en lekker onderuit te zakken met een heerlijke warme kop koffie.

Terwijl Cindy haar boek aan het lezen was, koos ik ervoor me te richten op de muziek die door de luidsprekers ten gehore werd gebracht. De barkeeper draaide precies mijn smaak qua muziek en, laten we eerlijk wezen, hoe vaak komt dat nu voor?

Deze mentaal verfrissende cocktail van een comfortabele bank, een goed boek, heerlijke koffie, en geweldige muziek bracht ons aan het dagdromen. We hadden op dat moment geen idee dat die middag ons uiteindelijk zou brengen tot een keerpunt in ons leven.

Op 15 maart 2008 openden wij samen de deuren van Latte's and Literature!

We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan onze zaak als dat wij er tot nu toe aan hebben beleefd, en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons tweede thuis.

Ronald en Cindy