Cart 0

Onderwijs


Leesboeken voor primair en voortgezet onderwijs

Onze ervaring met scholen is groot en ons enthousiasme voor lezen nog groter. Doe dus gerust een beroep op ons. Geef ons uw doelgroep door en waar u de boeken voor wilt inzetten dan stellen we vrijblijvend een mooie lijst samen!

Anders dan de gangbare gedachte dat de jeugd niet meer leest is dat juist de doelgroep die je in onze winkel aantreft. Met onze kennis in boeken die je jeugd aanzet tot lezen en jullie ervaring in het onderwijs welke boeken voldoen aan de normen, zorgen we dat de jeugd blijft lezen. 

**Als onderwijsinstelling ontvangt u altijd eerst een offerte ter accoord, inclusief scholenkorting, voordat een bestelling wordt geplaatst. Betalingstermijn 14 dagen na levering van de boeken**Adviesgeprek, suggestielijsten en offertes.

Bent u in de gelegenheid om langs te komen en wilt u een gratis adviesgesprek, maak dan vooraf een afspraak zodat we weten dat u komt en voor welke doelgroep u op zoek bent.

Een uitgewerkte suggestielijst ontvangen per mail is ook mogelijk. Wij vragen hier, afhankelijk van de grootte van de vraag, € 25,- tot  €50,- voor. Wanneer u de boeken bij ons bestelt vervallen deze kosten.
NB: op een suggestielijst staan geen prijzen vermeld. Een eventuele factuur wordt pas na overleg met u verstuurd en pas na 3 maanden van het versturen van de suggestielijst en het uitblijven van een bestelling.

Voor vaste / terugkerende instellingen en scholen stellen we direct vrijblijvend een offerte op met onze suggeties. Dit op basis van het inmiddels opgebouwde wederzijds vertrouwen dat wij een nette prijs maken en een meerwaarde leveren en dat de betreffende school de aanvraag doet met de intentie tot bestellen. 

Heeft u niet eerder bij ons besteld dan maken we een offerte op, op basis van een eerder gemaakte suggestielijst danwel op basis van een aanvraag met titels die u aanlevert.

Meerwaarde die wij leveren :

- Voornaamste reden die wij horen is de tijdwinst die wij opleveren voor de school door het uitbesteden van het zoeken naar geschikte titels en zo up-to-date te blijven met boeken voor de mediatheek en leeslijst
- Bestelde boeken worden verzameld en zoveel mogelijk in 1 zending aangeleverd
- Snelle levertijd van ca. 4-5 werkdagen van de gehele bestelling, mits voorradig bij de uitgeverij.
- Betaling achteraf , op basis van factuur te betalen, 14 dagen na levering boeken
- Wij raden boeken aan op basis van uw vraag / doelgroep, niet op basis van wat op dat moment het goedkoopst aangeboden kan worden door acties.
- In het geval van klassensets zetten wij een aanvraag uit bij de uitgever om een passende offerte te kunnen maken

NB: Bij aanvragen van scholen zetten wij ons in om titels te leveren die aansluiten bij de doelgroep. Titels die het aantrekkelijk maken om te willen lezen en het lezen stimuleren. We houden hiermee rekening met uiteenlopende interesses.

De suggestielijsten stellen we op zodat je als school dan weer kunt kijken welke van deze titels aansluiten bij de leerdoelen die binnen de school gesteld worden. Waar nodig passen we de lijst in overleg verder aan. Gaat u over tot bestellen dan vervallen de kosten die we rekenen voor de suggestielijst.

Voor het maken van een afspraak van een gratis adviesgesprek in de winkel danwel voor het ontvangen van een suggestielijst kunt u ons mailen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  info@lattesandliterature.com

 


Studieboeken / lesboeken

Naast leesboeken leveren wij ook studieboeken aan scholen en studenten waaronder de lesboeken voor b.v. Cambridge Engels examen van Cambridge University Press, Oxford University Press, Haese Mathematics, Macmillan Education en Collins Education. Geef de titel of ISBN code  door van het boek dat je nodig hebt en we geven je vrijblijvend de prijs en levertijd door.Korting scholen en leraren

Scholen en leraren Engels (in opleiding) ontvangen standaard 10% kassakorting op Engelstalige leesboeken op vertoon van lerarenpas / Fontys studentenpas / HAN studentenpas. Deze korting geldt niet in combinatie met de stempelkaart.

Bij afname vanaf 10 titels maken we graag een mooie aanbieding.


Het maakt niet uit hoe ze gaan lezen - als ze maar lezen!

Minibieb Engelstalig in de klas

Hi-lo boeken (hoge interesse leeftijd, lagere leesleeftijd

Klassiekers koppelen aan Young Adult


Collecties 

Meters maken

Leesbevordering  

Plezier in lezen

Lezen voor de lijst 

  6 Lesideeën primair onderwijs

 Student editions - Classics