Cart 0

Onderwijs


Leesboeken voor primair en voortgezet onderwijs

Prentenboeken voor de allerkleinsten, leesboeken voor een plusklas, titels passend bij IPC themas , young adult boeken, graphic novels of titels gericht op de minder enthousiaste lezer om deze toch aan het lezen te krijgen …..

Onze ervaring met scholen is groot en ons enthousiasme voor lezen nog groter. Doe gerust een beroep op ons, geef ons uw doelgroep en verwachting door en waar u de boeken voor wilt gebruiken en we stellen op basis van uw en onze kennis een mooie lijst samen!

Als onderwijsinstelling ontvangt u een vrijblijvende offerte inclusief scholenkorting en een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst factuur.


Studieboeken op school

Naast leesboeken leveren wij ook studieboeken aan scholen en studenten waaronder de lesboeken voor b.v. Cambridge Engels examen van Cambridge University Press, Oxford University Press, Haese Mathematics, Macmillan Education en Collins Education. Geef de titel of ISBN code van het boek dat je nodig hebt en we geven je vrijblijvend de prijs en levertijd door.


Advies, offerte en betalingstermijn

Ben je in de gelegenheid om langs te komen dan maken we graag tijd om de verschillende opties te laten zien. Liever per mail? Mail ons uw gegevens en we nemen binnen 24 uur contact met u op.  info@lattesandliterature.com

Betalingstermijn 14 dagen na ontvangst factuur.


Korting scholen en leraren

Scholen en leraren Engels (in opleiding) ontvangen standaard 10% kassakorting op Engelstalige leesboeken op vertoon van lerarenpas / Fontys studentenpas / HAN studentenpas. Deze korting geldt niet in combinatie met de stempelkaart.

Bij afname vanaf 10 titels maken we graag een mooie aanbieding.


Het maakt niet uit hoe ze gaan lezen - als ze maar lezen!

Minibieb Engelstalig in de klas

Hi-lo boeken (hoge interesse leeftijd, lagere leesleeftijd

Klassiekers koppelen aan Young Adult


Collecties 

Meters maken

Leesbevordering  

Plezier in lezen

Lezen voor de lijst 

  6 Lesideeën primair onderwijs

 Student editions - Classics